_
_
_
_

El Barça jugarà la final de Copa contra el Sevilla després d’eliminar el València

Els de Valverde guanyen a Mestalla (0-2) amb el primer gol Coutinho

Coutinho celebra el seu gol.
Coutinho celebra el seu gol.Juan Carlos Cárdenas (EFE)

El Barça jugarà la seva cinquena final de Copa consecutiva després d'eliminar el València aquest dijous, en guanyar-lo per 0-2, amb gols ja en la segona part, de Coutinho (el primer que fa amb la samarreta del Barça) i Rakitic. Els blaugrana ja havien guanyat ela setmana passada el partit d'anada, al Camp Nou (1-0). El Sevilla, que va eliminar el Leganès, espera a la final, el 21 d'abril.

El partit el va desequilibrar Coutinho, acabat d'entrar al camp a l'inici del segon temps. El brasiler es va estrenar com a golejador amb la samarreta blaugrana i, a més, va mostrar la seva desimboltura durant el temps que va estar en el camp. El gol va deixar anestesiats els ché, que no només havien resistit l'embranzida del Barça a la primera part, sinó que havien arribat una vegada i una altra per una banda esquerra dominada a plaer per Rodrigo. Fins que es va lesionar. Malgrat que el seu substitut retornava les esperances a Mestalla, Guedes tampoc va aconseguir el gol.

I el Barça es va sentir cada vegada més còmode al terreny de joc, amo de la pilota i dels temps. En una contra, com les que contínuament armava el Valencia (un pal inclòs, però cap gol), va deixar el partit vist per a sentència Rakitic, l'home que va començar el contraatac i el que el va liquidar. El València va desaparèixer; era impossible fer els quatre gols que necessitava.