El Madrid s’enduu el primer assalt de la Supercopa al camp del Barça (1-3)

L'equip de Zidane agafa avantatge per a la tornada, dimecres al Bernabéu, on no comptarà amb Cristiano, que va ser expulsat

Piqué es lamenta després del seu autogol.
Piqué es lamenta després del seu autogol.JOSEP LAGO (AFP)

El Barça de Valverde ha perdut el primer partit oficial de la temporada al Camp Nou en l'anada de la Supercopa d'Espanya davant del Reial Madrid. Els blancs es van avançar amb un gol en pròpia porta de Piqué al començament de la segona part i, tot i que Messi va empatar de penal a falta d'un quart d'hora, Cristiano Ronaldo, tres minuts després, va fer l'1 a 2 definitiu. El portuguès, que va veure targeta groga per treure's la samarreta en celebrar el seu gol, va ser expulsat pràcticament a la jugada següent per simular que li feien penal. Cristiano, per tant, es perdrà el partit de tornada, aquest dimecres (a les 11 de la nit), al Santiago Bernabéu. En el minut 89, Marco Asensio va sentenciar el partit.