_
_

Victòria inútil del Barça contra l’Eibar

Els blaugrana derroten l'equip de Mendilibar (4-2) al Camp Nou

El Barça ha superat l'Eibar després de culminar una remuntada (4-2) al Camp Nou, un resultat estèril en la seva lluita per conquistar la Lliga Santander, que finalment s'ha emportat el Reial Madrid, que ha vençut el Màlaga a La Rosaleda (0-2).

L'equip basc ha posat el Barça contra les cordes. L'equip blaugrana ha estat penalitzat per la falta de punteria dels davanters, mentre que ha rebut dos gols d'Inui, el primer en el minut 7 i el segon en el 61.

El Barça ha capgirat el marcador en 12 minuts amb els gols de Juncà, en pròpia porta (min. 63), Messi, de penal (min. 69) i Suárez (min. 73).

L'Eibar, amb un jugador menys per l'expulsió de Capa, ha vist com Messi sentenciava el partit en el temps afegit amb una jugada individual.