El Reial Madrid derrota el Màlaga i es proclama campió de la Lliga

Cristiano i Benzema fan possible que els blancs sumin el seu 33è títol domèstic

GORKA PÉREZ
Cristiano celebra el seu gol al Màlaga.
Cristiano celebra el seu gol al Màlaga.JOSE JORDAN (AFP)

El Reial Madrid ha derrotat el Màlaga a La Rosaleda (0-2) i s'ha proclamat campió de la Lliga Santander. Cristiano Ronaldo, en el minut dos de partit, i Benzema han certificat una victòria que ha portat els blancs el seu 33è títol domèstic, el primer que guanyen en els últims cinc anys.

Tot i que el conjunt de Zidane en tenia prou amb l'empat per endur-se el campionat després d'imposar-se al Cèltic en el partit ajornat, el Madrid ha sortit a guanyar des del primer minut. Després d'un error en un refús, la pilota ha arribat a Isco, que ha filtrat una passada per a Cristiano, que s'ha desempallegat amb habilitat de Kameni i ha marcat el primer gol dels blancs, el cinquè que marca el portuguès en els últims cinc partits. El segon gol ha estat obra de Benzema, que ha aprofitat una rematada de Sergio Ramos a la sortida d'un córner, i d'un rebuig que ha colpejat Varane i l'ha deixat amb tota la porteria de cara.

Zidane continua augmentant el seu palmarès com a entrenador del Madrid, en el qual després de la Champions de la temporada passada, la Supercopa d'Europa i el Mundial de Clubs suma ara un títol de Lliga, i tindrà la possibilitat d'aconseguir el doblet si s'imposa a la Juventus a la final de la Lliga de Campions, que es disputarà el pròxim 3 de juny a Cardiff.