_
_
La Lliga

El Màlaga allunya el Barça de la Lliga

El conjunt andalús derrota l'equip de Luis Enrique (2-0), que ha jugat 25 minuts amb un home menys per l'expulsió de Neymar

Juan I. Irigoyen
Neymar lluita per la pilota davant García Recio.
Neymar lluita per la pilota davant García Recio.J. GUERRERO (AFP)

El Màlaga de Míchel ha sorprès el Barcelona. L'equip andalús ha jugat un duel intel·ligent. Ben plantat al camp, ha allunyat el Barcelona de la porteria de Kameni. El camerunès, en qualsevol cas, ha estat decisiu cada vegada que les seves defenses no podien contenir els blaugrana. No és res nou, Kameni s'engeganteix quan s'enfronta al Barça, com quan, amb el marcador en silenci, el porter ha tret una gran manotada per negar-li el gol a Suárez. El Màlaga ha guanyat 2-0 al Barça, que ha jugat 25 minuts amb un home menys, després de l'expulsió de Neymar per doble targeta groga.

El Barça no ha pogut aprofitar l'empat del líder, el Reial Madrid, davant l'Atlètic. Arribava el Barcelona al Rosleda amb la missió d'atrapar l'equip de Zidane a la Lliga. Però l'equip blaugrana s'ha trobat amb un Màlaga dur en defensa i efectiu en atac. El Barça no podia donar-li la volta al partit, fins i tot ha hagut de tornar al 3-4-3, després de començar el duel amb el clàssic 4-3-3. No ha convençut a Luis Enrique l'onze que ha saltat al camp i en l'entretemps ha enviat al terreny Iniesta i Sergi Roberto, en lloc de Mathieu i Denis Suárez. No trobava solucions l'asturià en la meitat del camp i ha reemplaçat a André Gomes per atacar amb tres davanters i deixar Messi d'extrem. Però el Barça no trobava el gol. Jony, cap al final del partit, ha rematat el duel. Així, el Màlaga allunya al Barcelona de la Lliga.

_

Redactor especializado en el FC Barcelona y fútbol sudamericano. Ha desarrollado su carrera en EL PAÍS. Ha cubierto Mundial de fútbol, Copa América y Champions Femenina. Es licenciado en ADE, MBA en la Universidad Católica Argentina y Máster de Periodismo BCN-NY en la Universitat de Barcelona, en la que es profesor de Periodismo Deportivo.