_
_
Lliga Santander

El FC Barcelona no pot vèncer el Màlaga (0-0)

Sense Messi, el conjunt català ha assetjat un rival que ha acabat el partit amb nou jugadors i ha salvat Kameni

Neymar, entre Llorente i Ontiveros.
Neymar, entre Llorente i Ontiveros.Andreu Dalmau (EFE)

El Barcelona no ha pogut vèncer el Màlaga (0-0), que ha esgarrapat un gran empat al Camp Nou gràcies al seu treball defensiu i l'excepcional feina del seu porter, Kameni, que ha estat excepcional. El Barcelona ha sotmès a un setge total el seu rival, que s'ha quedat amb un jugador menys en el minut 69 per l'expulsió de Diego Llorente. El partit ha tingut un final dramàtic, amb el conjunt català atacant i Piqué actuant de davanter centre. El Màlaga ha aguantat després d'un allargament de gairebé set minuts. Ha funcionar el sistema defensiu de Juande Ramos i el Barcelona ha trobat a faltar l'absència de les seves dues estrelles, Messi i Luis Suárez.

El Barcelona ha dominat la trobada, però li ha faltat concretar les seves nombroses ocasions de gol. Hi ha hagut, també, un possible penal de Villanueva a Piqué en la segona meitat. L'ensopegada del Barcelona alimenta les opcions del Madrid. Kameni ha tornat a realitzar un gran partit al Camp Nou i ha acabat lesionat.