_
_
_
LLIGA SANTANDER | VALÈNCIA, 2 - BARCELONA, 3

Neymar rep l’impacte d’una ampolla durant la celebració del tercer gol del Barcelona

L'afició del València ha llançat una garrafa d'aigua al brasiler que ha impactat també a Suárez

Messi amb Neymar.
Messi amb Neymar.Manu Fernandez (AP)

Després que Messi anotés el gol de la victòria del Barcelona davant el València (2-3) en el minut 93 del partit des del punt de penal, els jugadors blaugrana s'han abraçat dins de l'àrea de Diego Alves. L'afició local ha reaccionat al gol de l'argentí llançant una sèrie d'objectes, entre ells una ampolla d'aigua que ha impactat al cap de Neymar i Luis Suárez.

Quan Messi ha vist el brasiler adolorit ha recriminat la seva actitud a l'afició del València, que s'ha enfurismat amb el davanter argentí. No és la primera vegada que Messi té problemes al Mestalla. La temporada 2014-2015, després de la victòria del Barça per 0-1, al de Rosario li van llançar també una ampolla des les graderies. “A mi no m'ha caigut res, sempre hi ha indesitjables en tots els camps”, ha assegurat Busquets després de la trobada. “No he vist què ha passat durant la celebració de l'últim gol. Nosaltres ho hem celebrat com se celebra un gol a l'últim minut. No valoro el que han fet els aficionats. Segur que a la majoria no els agrada el que ha passat. A mi, òbviament, tampoc”, ha resolt Luis Enrique.