_
OSASUNA 3 - NÀSTIC 1

L’Osasuna agafa avantatge davant del Nàstic

El conjunt tarragoní es manté viu a la baralla en marcar un gol a domicili

El jugador del Nàstic Alex Lopez després de fer el primer i únic gol de l'equip tarragoní. Jesus Diges (EFE)

L'Osasuna ha agafat avantatge en l'eliminatòria de semifinals per l'ascens a Primera Divisió en guanyar la primera batalla, amb victòria per 3 a 1 al Sadar, però el Nàstic s'ha mantingut viu a la baralla en marcar un gol a domicili.

El conjunt navarrès gairebé ha deixat sentenciada l'eliminatòria quan s'ha avançat per 3 a 0, amb dos gols de Merino i un de Kodro, però el gol d'Assoubre quan faltaven 20 minuts per el final del partit manté les esperances del conjunt català de remuntar a Tarragona dissabte que ve.

Encara que el partit ha començat amb el domini de l'equip tarragoní, superior en el centre del camp, la primera part ha estat d'intercanvi de cops i ocasions clares en totes dues porteries. No obstant això, ha estat l'Osasuna el que es s'ha mostrat més efectiu amb dos gols de Merino, en jugades d'estratègia.