_
_
_

El Barça guanya l’Atlètic en un partit intens i polèmic

Luis Suárez ha aconseguit capgirar el marcador, que ha quedat 2 a 1, en un partit marcat per l'expulsió de Fernando Torres

Suárez remata a la porteria de l'Atlètic.
Suárez remata a la porteria de l'Atlètic.David Ramos (Getty)

Victòria del FC Barcelona davant de l'Atlètic (2-1) marcada per l'expulsió de Fernando Torres al minut 34 de la primera part. Precisament, el davanter s'havia erigit com a heroi blanc-i-vermell, una vegada més, avançant els de Simeone poc abans de veure la segona targeta groga aixecada per una entrada ximple sobre Busquets. Torres ha aprofitat una meravellosa passada filtrada de Koke per batre Ter Stegen per sota de les cames.

Durant el partit, El Barça ha anat dominant l'Atlètic que, tancat al seu camp, ha esperat per donar cops a força de transicions. I tot s'ha accelerat després de l'expulsió. Els de Luis Enrique, espessos durant la primera part, han mostrat la seva versió habitual a la segona amb Suárez com a estilet. L'uruguaià ha empatat primer portant a la xarxa una rematada d'Alba per després consumar la remuntada amb un cop de cap.

L'Atlètic, cada vegada més esgotat, ha aguantat com ha pogut i ha aconseguit contenir a un Barça per acabar fent un resultat que deixa l'eliminatòria totalment oberta amb vista al partit de tornada al Calderón.