_
_
_

Brutal agressió en un camp de futbol de regional

L’Ibèria ha retirat l’equip de la competició i ha expulsat el jugador agressor. L’agredit, del CP Sarrià, ha presentat una denúncia

Vídeo: CP Sarrià

El partit entre l'Ibèria B i el CP Sarrià B, de la quarta divisió amateur catalana de futbol es va suspendre el passat diumenge al minut 23 de la primera part (amb 0-1 al marcador) quan el jugador local Fernando Moreno va agredir el visitant Jordan Escandell. Segons informen fonts del club de Sarrià, després d'una discussió, el futbolista de l'Ibèria, al mig del camp, quan la pilota  estava en una àrea, va donar un fort i inesperat cop de puny al clatell a Escandell, que va caure a terra. Tot seguit, Moreno va continuar agredint el seu rival, caigut a terra.

L'agredit, que no va arribar a perdre el coneixement en cap moment, tot i que li costava articular paraules,  va ser traslladat en ambulància a l'hospital on se li van fer les proves pertinents i li van posar un collar ortopèdic i ja va passar la nit a casa, encara que patint marejos.

Al partit d'anada, al camp de Can Caralleu, a Sarrià, ja hi va haver incidents. El CP va advertir la Federació Catalana davant del temor que hi pugessin repetir-se els incidents. Un delegat territorial de la Federació va assistir al camp de l'Ibèria. El CP també havia advertit els Mossos d'Esquadra en previsió que hi pogués haver incidents. El partit, en canvi, havia transcorregut amb total tranquil·litat fins a aquell moment i des del CP Sarrià asseguren que el tracte rebut pel club rival va ser correctíssim, per la qual cosa es podria pensar en un incident aïllat.

L'Ibèria, el mateix diumenge a la nit, va comunicar al CP Sarrià que el jugador havia estat expulsat del club, que també va prendre la decisió de retirar l'equip, l'amateur B, de la competició.

Escandell va posar una denúncia davant dels mossos per l'agressió.