_
_
_

El Madrid colpeja més que l’Athletic

El conjunt de Zidane s'imposa a un bon rival, que va empatar el gol inicial de Cristiano, però va caure davant l'efectivitat local

Cristiano celebra l'1-0 davant l'Athletic amb Benzema.
Cristiano celebra l'1-0 davant l'Athletic amb Benzema.E. Naranjo (EFE)

El Reial Madrid ha solucionat amb esforç i dificultats la visita de l'Athletic al Bernabéu. El partit va començar de cara per a l'equip de Zidane, que encara no coneix la derrota, gràcies a un bon gol de Cristiano, davant la seva víctima favorita. El portuguès va sumar el seu gol 15 en 14 partits davant de l'equip bilbaí. També va significar el seu gol 31 aquesta temporada, sumant totes les competicions.

Però el gol matiner no va servir per encarrilar el partit ràpid. L'equip de Valverde va contestar ràpid, gràcies a un error de Varane, que va viure una mala nit a Chamartín, en un intent de cessió amb Keylor Navas, pero no ho va entendre. Eraso va aprofitar la pífia per ficar la pilota a la xarxa. A partir d'aquí el Madrid es va mostrar molt incòmode tota la segona part, sofrien molt Danilo y Varane i estrenyia l'Athletic. Aduriz va enviar la pilota al pal amb una rematada impossible, però se li va escapar el gol. Sense estar bé, el Madrid es va trobar amb el 2-1 després d'un gol de James des de fora de l'àrea i amb un altre de Kroos abans del descans. Molta diferència per a un duel igualat.

En el segon acte va millorar l'equip de Zidane. Va trobar la seva recompensa tard, a tres minuts del final, amb el segon de Cristiano. Varane va ser expulsat per doble groga, les dues poc clares. Elusotondo va retallar distàncies i va fer el 4-2 quan ja no hi havia temps per més.