_
_
_

El FC Barcelona es classifica per a la final de la Copa del Rei

Els blaugrana han quedat 1-1 contra el València després del 7-0 del partit d'anada del torneig

Kapoum, Vidal i Munir celebren el gol.
Kapoum, Vidal i Munir celebren el gol.JOSE JORDAN (AFP)

El FC Barcelona jugarà la final de la Copa del Rei després de superar el tràmit del partit de tornada a Mestalla davant del València. Els blaugrana han aconseguit classificar-se després del 7-0 de l'anada, que deixa en anecdòtic l'empat a un de la nit d'aquest dimecres.

El partit va arrencar tan desangelat com les grades del Mestalla. Els dos equips, amb molts suplents i jugadors dels filials, no van ser capaços d'imposar ritme. Només les accions de Sergi Roberto van fer deixar veure una mica de creativitat en el joc. El conjunt de Luis Enrique jugava molt còmode, encara que li faltava fluïdesa en els metres finals, on tan sols va crear perill en accions personals de Munir, Sandro o Rakitic.

Amb el pas dels minuts, el València va començar a tenir un contacte més notori amb la pilota, encara que l'únic argument ofensiu que va trobar va ser en la societat entre Pablo Piatti i Negredo. A l'equador del primer acte, una bona combinació entre tots dos va acabar amb una passada de Piatti cap a Mina, però Mathieu es va avançar a la rematada i va evitar el gol.

Finalment el València va aconseguir marcar en una passada al buit a Negredo que, davant la indolència de la defensa blaugrana, es va plantar només davant Ter Stegen. En els minuts finals del primer temps, el Barça va poder empatar amb un gol de Kaptoum.