Víctor Valdés debuta amb l’Standard de Lieja

L'exporter del Barça i del Manchester United ha començat la seva nova etapa a Bèlgica com a titular i amb una bona parada

Víctor Valdés en el seu partit de debut amb l'Standard de Lieja.
Víctor Valdés en el seu partit de debut amb l'Standard de Lieja.@Standard_ave

Víctor Valdés va debutar dissabte com a nou porter de l'Standard de Lieja. L'exporter del FC Barcelona i del Manchester United ha fitxat durant aquest mercat d'hivern per l'equip belga després de superar una important lesió de genoll i de passar uns mesos apartat de l'equip a Manchester per la seva mala relació amb Van Gaal, entrenador Red.

El porter de l’Hospitalet va realitzar una meritòria intervenció al primer temps, que va permetre al seu equip anar-se'n al descans amb avantatge de 0-2. A la segona part no hi ha hagut gols. Amb la victòria, el nou equip de Valdés se situa cinquè, de manera momentània, a la classificació de la Primera Divisió Belga, en llocs de play off pel títol.