_
_
_

El Madrid goleja el Getafe després de l’expulsió de la Copa

Els blancs vencen gràcies a un doblet de Benzema i als gols de Cristiano i Bale L'afició ha xiulat l'equip de Benítez quan ha sortit al camp

Benzema celebra celebra el seu primer gol.
Benzema celebra celebra el seu primer gol.CURTO DE LA TORRE (AFP)

El Reial Madrid s'ha imposat amb facilitat al Getafe al Santiago Bernabéu (4-1) en un partit compromès pels de Benítez després de confirmar-se ahir l'eliminació de la Copa per l'alineació indeguda de Txérixev durant el partit contra el Cadis.

REIAL MADRID, 4 - GETAFE, 1

Reial Madrid: Keylor Navas; Lucas Vázquez, Pepe (Arbeloa, m. 86), Nacho, Danilo; Modric (Kovacic, m. 62), Kroos, James; Beli, Benzema (Jesé, m. 78) i Cristiano. No utilitzats: Casilla; Llorente, Casemiro y Cheryshev.

Getafe: Guaita; Damián, Cala, Alexis, Roberto Lago; Lacen; Sarabia, Víctor Rodríguez (Mensah, m. 80), Wanderson (Pedro León, m. 62), Lafita; i Álvaro Vázquez (Scepovic, m. 46). No utilitzats: Megyeri; Moi, Vergini i Yoda.

Gols: 1-0. M. 4. Benzema. 2-0. M. 16. Benzema. 3-0. M. 35. Beli. 4-0. M. 38. Cristiano. 4-1. M. 70. Alexis.

Àrbitre: Mateu Lahoz. Ha amonestat Danilo.

Santiago Bernabéu: 75.000 espectadors.

El públic ha rebut amb xiulades l'equip i ha xiulat també el seu entrenador quan la megafonia ha anunciat el seu nom. No obstant això, el Madrid ha resolt ràpid el partit amb un gol de Benzema en el minut quatre, que ha calmat les aigües, i ha obert el partit per a la golejada posterior. El francès ha rebut una centrada de Pepe i ha empalat la pilota davant un Guaita que no ha pogut fer res. No ha estat l'únic gol de Benzema, que poc després ha tornat a resoldre una jugada enrevessada dins de l'àrea i ha signat la seva segona diana de la tarda. Se li han unit després Cristiano Ronaldo i Gareth Bale, que han signat els quatre gols de la primera part.

Després del descans el Getafe ha intentat millorar la seva imatge sobre el camp i Alexis, amb una rematada de cap a la sortida d'un córner, ha retallat distàncies pels del Getafe. No obstant això, l'embranzida de l'equip ha arribat fins aquí i el marcador no ha tornat a moure's. La notícia positiva per als blancs ha estat l'actuació de Lucas Vázquez en el lateral dret, que ha deixat una gran imatge i ha rebut els aplaudiments dels aficionats.