_
_
_

El Barça guanya el Reial Madrid per golejada

Gran partit de l'equip de Luis Enrique en què han marcat Suárez, Neymar i el capità El Madrid gairebé no ha tingut ocasions

Neymar celebra el gol amb Iniesta.
Neymar celebra el gol amb Iniesta.Gonzalo Arroyo Moreno (Getty Images)

Acaba el Reial Madrid- Barça amb el marcador 0-4. Luis Suárez, Neymar i  Iniesta han marcat els gols dels blaugrana, en un partit en què el Barça ha estat molt superior a un Reial Madrid sense idees i que no ha tocat la pilota. El públic ha criticat els jugadors de Benítez i fins i tot s'han vist mocadors a la grada. Messi ha fet una aparició a la segona part.

Acaba el #clàssic Reial Madrid 0- Barça 4 ow.ly/UVioy
Queden pocs minuts per acabar el partit i el marcador segueix Reial Madrid 0 - Barça 4
Suárez marca el quart gol del Barça. Reial Madrid 0 Barça 4
Neymar i Iniesta, joiosos
Surt Leo Messi al minut 11 de la segona part
Marca Iniesta al minut 7 de la segona part. Reial Madrid 0 - Barça 3
Es reprèn el partit. El Barça comença la segona part amb un avantatge de dos gols. El marcador del Reial Madrid està a zero
Mitja part amb el marcador Reial Madrid 0 - Barça 2
Neymar marca gol al minut 39. El marcador se situa Reial Madrid 0- Barça 2
Sancionat Alves després d"una falta. Gest lleig de Cristiano, que colpeja el barcelonista.
Lesionat Mascherano, del Barça. Està a terra. Entra Mathieu.
Gol de Luis Suárez Reial Madrid 0 - Barça 1
La bandera de França ha presidit el minut de silenci a la grada baixa del lateral oest del Bernabéu. Foto de Luis Sevillano.
Missatge de Johan Cruyff
Minut de silenci. Els entrenadors al centre del camp. Es desplega una bandera de França. I després sona La Marsellesa
Queda un quart d"hora per al partit més esperat. Així sescalfa el clàssic al voltant del Santiago Bernabéu. (Foto: EL PAÍS, Jaime Villanueva)