_
_
_

Un Reial Madrid amb sort s’imposa al PSG al Bernabéu

Els de Benítez sofreixen una allau d'ocasions en contra però en tenen prou amb el gol de Nacho a la primera part

Cavani es lamenta després de fallar una ocasió.
Cavani es lamenta després de fallar una ocasió.JuanJo Martín (EFE)

El Reial Madrid s'ha imposat al PSG per 1-0 a la quarta jornada de la Champions. Partit estrany i resultat encara més estrany. L'equip francès ha donat una autèntica lliçó als de Benítez, que han tingut un dels partits més afortunats de la seva història. Acabar amb la porteria a zero davant l'allau d'ocasions en contra és un fet realment estrany. El Madrid també ha tingut sort en el gol que ha marcat, una diana de Nacho després d'un rebot i una mala ubicació del porter del PSG.

Reial Madrid, 1 - PSG, 0

Reial Madrid: Keylor Navas; Danilo, Varane, Sergio Ramos, Marcelo (Nacho, m. 33); Modric, Casemiro; Isco (Kovacic, m. 81), Kroos, Jesé (Lucas Vázquez, m. 63); i Cristiano. No utilitzats: Casilla; Pepe, Cheryshev i James.

PSG: Trapp; Aurier, David Luiz, Thiago Silva, Maxwell; Motta, Verratti (Rabiot, m. 16), Matuidi (Lucas Moura, m. 75); Di María, Ibrahimovic i Cavani. No utilitzats: Sirigu; Stambouli, Kurzawa, Van der Wiel i Lavezzi.

Gol: 1-0. M. 35. Nacho.

Àrbitre: Mark Clattenburg (Regne Unit). Ha ensenyat targeta groga a Aurier, Casemiro i David Luiz.

Santiago Bernabéu: 75.000 espectadors.

Poques vegades el Bernabéu deu haver viscut un primer temps així. El PSG ha arribat contínuament a l'àrea de Keylor Navas i ha fallat tot el que es pot fallar. Pilotes al pal, intervencions del porter madridista, gols salvats sobre la línia... Un rosari d'ocasions que miraculosament no han arribat a la xarxa, cap. Sí que ho ha fet una pilota que Nacho ha tocat amb l'esquerra amb la intenció de posar-la a prop del marc, tan a prop que ha acabat a dins, amb un Trapp descol·locat. La fortuna no ha deixat de somriure als de Benítez, i els de Blanc no donaven crèdit al que estaven vivint.

El gol del jugador del planter blanc, que ha sortit per Marcelo, lesionat al minut 32, ha estat només un parèntesi, la dinàmica ha continuat igual fins que l'àrbitre els ha enviat a tots al vestidor. I després del descans tot ha estat una mica més tranquil pel Madrid, que almenys no ha vist la seva meta assetjada amb tanta intensitat com a la primera meitat. El PSG ha continuat dominant i Di María ha continuat apareixent per totes bandes, però l'angoixa ha desaparegut de la gespa i de la graderia. Els de Benítez s'han quedat protegits enrere, tot i que molt més seriosos en defensa i llançant algun contraatac que hauria pogut matar el partit. Però ha estat Di María qui ha estat a punt de canviar la sort de l'equip francès amb un lliure directe que ha tornat a acariciar el pal, la tercera vegada que els xuts del PSG han acabat aquí.