_
_
LLIGA BBVA 7a JORNADA | ATLÈTIC - REIAL MADRID

L'Atlètic i el Reial Madrid empaten en un derbi dividit

Vietto, en el tram final, i Benzema, van anotar els gols d'un partit només elèctric en els últims minuts

Benzema celebra el primer gol del partit.
Benzema celebra el primer gol del partit.Daniel Ochoa de Olza (AP)

Atlètic i Madrid han empatat en el derbi (1-1), que només ha estat elèctric en els últims minuts. Quan faltaven set minuts, l'argentí Vietto ha empatat un partit que el Madrid ha estat dominant des del minut vuit, quan Benzema ha marcar de cap després d'un esplèndid servei de Carvajal. El 9 blanc suma ja sis dianes a la Lliga. En el minut 21, Undiano Mallenco ha assenyalat un penal de Sergio Ramos a Tiago. Navas ha buidat el xut de Griezmann amb una parada espectacular, com la que ha fet l'últim minut, quan ha salvat l'equip de la derrota després d'un xut espectacular de Jackson des del límit de l'àrea. El Madrid va pecar de conformisme i l'Atlètic va estrènyer en la segona part fins a aconseguir l'empat definitiu.