_
_
_

Messi estarà de baixa entre set i vuit setmanes

L'argentí s'ha fet mal al genoll esquerre en una rematada a porteria. El Barça guanya Las Palmas per 2-1

Messi es queixa del genoll esquerre.
Messi es queixa del genoll esquerre.LLUIS GENE (AFP)

El FC Barcelona ha sumat tres punts després de guanyar Las Palmas per 2-1 al Camp Nou. Els tres punts, però, han sortit molt cars. Leo Messi ha hagut d'abandonar el camp en el minut nou del partit després d'un fort cop al genoll esquerre. L'argentí ha rematat a porteria davant el defensa Pedro Bigas, que ha aconseguit bloquejar la rematada. No obstant això, el deu del Barça ha copejat amb força la cama del defensa en una acció que l'ha deixat adolorit sobre el camp.

Tot i que en un primer moment ha estat assistit pel servei mèdic del Barça, Messi ha sol·licitat el canvi minuts després amb gestos clars de dolor. En el seu lloc ha entrat el jugador del planter Munir, entre els aplaudiments del Camp Nou. De moment es desconeix l'abast de la lesió tot i que el FC Barcelona parla d'entre set i vuit setmanes de baixa.