El Barça, campió de la Copa del Rei

Els blaugrana s'imposen per 3-1 a l'Athletic en una final al Camp Nou

Messi i Dani Alves s'abraçen després d'un gol.
Messi i Dani Alves s'abraçen després d'un gol.Manu Fernandez (AP)

L'Athletic i el FC Barcelona disputen la final de la Copa del Rei al Camp Nou a partir de les 21.30. Els blanc-i-vermells van caure derrotats en els dos últims enfrontaments el 2009 i 2012 contra el conjunt blaugrana, que després de proclamar-se campió de Lliga es proposa ara aconseguir el segon títol de la temporada.

Minut 94. Final del partit. El Barça guanya la Copa del Rei, després de vèncer 3-1 l'Athletic

Minut 79. GOOL de Williams per a l'Athletic.

Minut 73. GOOOOOOL de Messi. I ja és el tercer del Barça.

Minut 57. Targeta groga per a Balenziaga per frenar Messi.

Minut 55. Surt Xavi al camp.

Minut 45. S'acaba la primera part. El Barça marxa amb certa tranquil·litat amb dos gols a la butxaca.

Minut 43. Messi pica una falta, que surt fora.

Minut 41. Targeta groga per a Piqué per l'entrada a Aritz Aduriz. I una altra per a Iraola per l'entrada a Luís Suárez.

Minut 36. GOOOOOL de Neymar.

Minut 27. Diverses oportunitats del Barça, que no han acabat bé.

Minut 19. GOOOL de Messi, que avança el Barça en el marcador. Athletic 0 - Barça 1.

Minut 11. Nou atac del Barça, que ha estat frenat per la defensa de l'Athletic.

Minut 9. Neymar, en un fora de joc dubtós, marca un gol que ha estat anul·lat.

21.30. Comença la final de la Copa del Rei entre l'Athletic i el Barça. Sort als dos equips!

21.27. Xiulada monumental al Camp Nou mentre sona l'himne d'Espanya.

21.22. La història de la Copa està presidida precisament pels duels entre el Barça-Athletic: han disputat més finals que ningú (36), són també els que més vegades l'han guanyat (26 dels blaugrana per 23 dels blanc-i-vermells) i s'han enfrontat fins a vuit vegades.

21.20. Gran ambient al Camp Nou, ple de gom a gom. L'aspecte és immillorable amb un gran ventall de colors: el blanc i vermell dels bascos, i el blau, vermell i groc, dels catalans. Segurament serà la primera vegada al Camp Nou que hi haurà més seguidors del rival que de l'equip propi, que, d'altra banda, actuarà de visitant.