_
_
_

El Madrid frega el ridícul davant el Schalke, però passa a quarts

Les parades de Casillas eviten la catàstrofe en un pèssim partit dels blancs (3-4) que provoca la ira del Bernabéu

Cristiano Ronaldo abandona el terreny de joc.
Cristiano Ronaldo abandona el terreny de joc.Juanjo Martín (EFE)

Al final han estat les aturades de Casillas les que han salvat el Madrid de la catàstrofe en un pèssim partit del conjunt d'Ancelotti, que ha perdut davant el Schalke al Bernabéu (3-4), però segueix endavant a la Champions. El millor del Madrid, a més de passar a quarts de final, ha estat el retorn de Modric després de diversos mesos de lesió. El migcampista ha jugat l'última mitja hora i ha donat molt més sentit al Madrid, molt perdut fins aleshores. El marcador marcava un 3-3 en un partit embogit, farcit d'errors defensius dels blancs, corregits pels gols de Cristiano (dos) i Benzema (un) fins a un final d'infart després de la diana de Huntelaar (3-4).

El Bernabéu ha assistit a la pitjor primera part del seu equip en aquesta edició de la Champions. Ha perdut el control del centre del camp i s'ha defensat de manera calamitosa. Com a conseqüència el Schalke s'ha avançat dues vegades en el marcador. En la primera, Fuchs ha aprofitat el desconcert local per disparar amb l'esquerra i fer gol després d'un mal refús de Casillas, que ha posat les mans molt toves. El Madrid ha empatat de seguida amb la rematada de cap de Cristiano, en un córner servit per Kroos. El gol no ha temperat el Madrid, igualment desorientat en totes les línies fins al segon gol alemany per mitjà de Huntelaar després d'un altre rebuig de Casillas. El públic ha escridassat els seus jugadors mentre s'apropava el descans. Cristiano ho ha arreglat amb una altra rematada de cap, aquesta vegada després d'una preciosa centrada de Coentrão.

Amb els dos gols d'aquest dimarts, Cristiano Ronaldo arriba als 78 i es converteix en el màxim golejador de les competicions europees. Tots dos de cap, com un símptoma que CR s'ha convertit en els últims temps en un rematador. Regateja i encara menys del que solia, però remata més i millor. Des que va començar l'any, tots els seus gols menys un han estat de cap o de penal. L'excepció va ser una diana en jugada després de la magnífica passada des de la línia de fons de Benzema contra el Getafe.

El Madrid ha entrat amb més ímpetu a la segona part i Benzema, molt desafinat fins llavors, ha fintat diverses vegades abans de marcar el tercer dels blancs. Amb l'equip reconciliat amb el públic, Ancelotti ha donat pas a l'enyorat Modric, que ha tornat després de diversos mesos de lesió. Ho ha fet per un Khedira desencertat. També ha sortit Coentrão, que acabava de tapar molt malament en la rematada a gol de Sané, pel titularíssim Marcelo. La participació de Modric, les seves passades superant línies, ha explicat la seva importància a l'equip. La pilota circula més de pressa i més neta. Fa més bons tots els altres. Tot i això, no ha evitat un final tempestuós als blancs, pressionats per un Schalke confiat que ha tocat l'eliminació del gegant blanc.