_
_
_

El Barça venç el València al Camp Nou

L'equip de Luis Enrique derrota el València (4-2), que va jugar més de 45 minuts amb un jugador menys

Juan I. Irigoyen
Messi celebra el seu gol amb Suárez.
Messi celebra el seu gol amb Suárez.JUAN MEDINA (REUTERS)

Sembla que tot li costa al FC Barcelona aquesta temporada. Molt més, quan un equip com el València compareix al Camp Nou. L'equip de Voro sempre li complica la vida al conjunt blaugrana. Aquest diumenge no va ser cap excepció. Es va avançar el València amb un gol de Mangala, després de la sortida d'un córner. Va reaccionar ràpid el Barça, primer va marcar Suárez i després Messi va fer arribar el 2-1, de penal. Però ni quan es va quedar amb 10 jugadors, després de l'expulsió de Mangala, el València es va esvair. I, abans del que l'àrbitre assenyalés el final de la primera part, Munir va signar l'empat.

No es va desesperar el Barça, després del pas pels vestuaris. Va seguir a la seva. Va moure la pilota i va esperar la seva oportunitat. Però, de nou, li va costar. Va perdre una oportunitat Suárez, després Neymar, fins que va aparèixer Messi. El 10 es va treure de sobre Abdennour i amb un dret fortíssim va enviar la pilota a la xarxa. No obstant això, el Barça va trobar la tranquil·litat en l'últim sospir, quan André Gomes va marcar el quart gol del FC Barcelona, el seu primer amb la samarreta blaugrana.

_

Redactor especializado en el FC Barcelona y fútbol sudamericano. Ha desarrollado su carrera en EL PAÍS. Ha cubierto Mundial de fútbol, Copa América y Champions Femenina. Es licenciado en ADE, MBA en la Universidad Católica Argentina y Máster de Periodismo BCN-NY en la Universitat de Barcelona, en la que es profesor de Periodismo Deportivo.