_
_
_

Apoteòsica remuntada del Barça davant del PSG

L'equip blaugrana ha estat contra les cordes però un gol de Sergi Roberto a vint segons del final culmina un resultat històric (6-1)

Els jugadors del Barça, després del segon gol.
Els jugadors del Barça, després del segon gol.Emilio Morenatti (AP)

Un gol de Sergi Roberto a vint segons per al final del partit ha fet història i ha classificat el FC Barcelona per als quarts de final. L'equip blaugrana, que havia perdut per 4-0 a París davant del PSG, ha aconseguit un 6-1 antològic, amb tres gols en els últims vuit minuts, dos de Neymar i el definitiu de Sergi Roberto.

Un gol de Cavani semblava haver esvaït el somni del FC Barcelona. El PSG ha patit durant la primera hora i ha tornat a sofrir durant els últims minuts al Camp Nou. Després del 3-0 amb el qual el Barcelona s'ha disparat, el gol de Cavani en el minut 62 havia minimitzat les esperances del Barça. El 3-1 ha semblat deixar l'eliminatòria vista per sentència.

El partit s'ha disputat en un ambient electritzant. La graderia ha pressionat al màxim per empènyer el seu equip cap a una remuntada històrica, que ningú mai havia assolit. L'inici del duel ha estat esperançador per al FC Barcelona. Luis Suárez ha marcat en el minut tres després d'una indecisió de la saga francesa i del seu porter, Trapp. El PSG, molt encongit, amb prou feines donava senyals de vida. El partit s'ha va endurit. El 2-0 ha arribat quan faltaven cinc minuts per al descans, en una acció d'Iniesta que ha buidat de tan mala manera Kurzawa que ha marcat en pròpia porta.

Una incursió de Neymar per la banda esquerra ha acabat en penal. Meunier, quan el perseguia, ha caigut i el va obstaculitzar. L'àrbitre ha dubtat però el linier ha decretat que sí que va haver-hi penal. Messi el va llançar amb força, a mitja altura, fent inútil la gran estirada de Trapp. Faltava mitja hora i el 3-0 donava moltes opcions al Barcelona. Però ha arribat el gol de Cavani, que ja abans havia avisat amb una rematada al pal. El davanter uruguaià no ha fallat en la seva segona gran ocasió. Ha aprofitat una deixada de cap de Meunir i ha aconseguit un gol que semblava decisiu, mortal de necessitat pel Barcelona.

L'equip de Luis Enrique necessitava tres gols per remuntar. No semblava quedar temps ni massa convicció a aconseguir una gesta tan enorme. Però Neymar ha marcat en un esplèndid llançament de falta en el minut 88. Ha tornat a marcar de penal i Sergi Roberto ha rematat quan faltaven 20 segons. El Camp Nou ha esclatat d'alegria, el FC Barcelona ha aconseguit el que semblava una utopia.