_
_
_

El Barça derrota el Leganès en l’'últim sospir (2-1)

Messi va marcar en el minut 3 però el Leganès va empatar a la segona part. L'argentí va sentenciar de penal

Messi, entre dos defenses del Leganès.
Messi, entre dos defenses del Leganès.Alex Caparros (Getty Images)

El Barça s'ha salvat en l'últim sospir enfront del Leganés al Camp Nou. Quan Messi va fer l'1-0 només començar el partit, semblava que el Barça volia esborrar ràpid de la seva memòria la golejada que li va estampar el PSG a la Lliga de Campions. Però ni el gol matiner de l'argentí va servir per despertar els blaugrana, adormits un altre cop, aquesta vegada davant de la seva afició, que s'ha mostrat ambigua d'arrencada: mentre alguns corejaven el nom de Luis Enrique, uns altres xiulaven a l'entrenador. No obstant això, després de l'empat d'Unai López, ja en la segona part, el públic va perdre la paciència amb els seus jugadors, especialment amb André Gomes, escridassat quan va deixar el camp reemplaçat per Iniesta.

El manxec va entrar a 10 minuts del final, per intentar reconstruir un centre del camp que en cap moment va fer circular la pilota amb fluïdesa. Tot va quedar a mercè de la inspiració del trident i de les mans de Ter Stegen, impecable fins a en quatre ocasions. L'alemany, en canvi, no va poder salvar el Barça en la rematada d'Unai López. I quan tot augurava una altra catàstrofe blaugrana, Neymar va encarar Mantovani i el defensa el va aturar amb falta dins de l'àrea. Penal. Messi va agafar la pilota i la va col·locar amb ràbia a l'escaire. Ni ho va celebrar. Tampoc ho havia fet en el primer, no hi ha res a celebrar al Camp Nou.