_
_
LLIGA SANTANDER | Jornada 9

El Barça aconsegueix un agònic triomf al Mestalla

L'equip de Prandelli manté la intensitat i anota dos gols a l'inici de la segona part

Iniesta, abans de lesionar-se al Mestalla.
Iniesta, abans de lesionar-se al Mestalla.D. Ramos (Getty)

El Barcelona ha derrotat a última hora el València. Un gol de penal de Messi en el temps de descompte ha donat el triomf al quadre de Luis Enrique a Mestalla. Messi (en dues ocasions) i Suárez han marcat per al Barça, mentre que Munir i Rodri han signat els gols del conjunt valencià al Mestalla. Als 14 minuts, Andres Iniesta ha abandonat el camp, després d'una entrada d'Enzo Pérez. El comunicat mèdic del Barcelona ha informat que el manxec té una lesió parcial al lligament lateral extern i a la càpsula posterior del genoll dret. El 8 se sotmetrà a més proves quan la delegació blaugrana torni a Barcelona.

El partit ha començat , disputat i intens, fins que ha aparegut Messi. El 10 ha rematat fort i baix per vèncer Diego Alves, que tapat per Luis Suárez (en posició incorrecta) no ha pogut fer res. El de Rosario està encès: porta 14 gols i set en el que va de temporada i això que ha estat absent tres setmanes per la seva lesió a l'adductor de la cama dreta. El València s'ha refet en el segon acte. Primer ha marcat Munir el seu primer gol i la remuntada l'ha completat Rodri. Però el Barça no volia baixar els braços: Suárez ha aconseguit el 2-2. I cap al final del partit, Abdennour ha derrocat Suárez a l'àrea i Messi ha segellat l'agònic triomf del Barcelona.