_
_
LLIGA SANTANDER JORNADA 4 | ESPANYOL-REIAL MADRID

El Reial Madrid guanya l’Espanyol amb gols de James i Benzema

L'equip de Zidane s'endú la victòria a Cornellà (0-2) i es manté líder. Els blanc-i-blaus encara no han guanyat cap partit

James celebra el gol.
James celebra el gol.David Ramos (Getty Images)

Una victòria però sense lluir-se. El Reial Madrid ha guanyat l'Espanyol (0-2) en un partit en què James ha estat el gran protagonista. Primer per la seva titularitat i després pel seu golàs poc abans del descans per desembussar un Madrid que, igual que va fer davant de l'Sporting de Portugal, amb prou feines generava perill. El Madrid no va començar gens bé, sense profunditat, sense possessió davant un Espanyol que es va poder avançar en una clara ocasió que Leo Baptistao va estavellar contra Casilla. Els pericos van plantar cara al líder en una primera part molt digna que, però va acabar amb el 0-1 de James, just abans d'arribar al descans.

Els blancs van carburar al ritme de Kroos i el gol de James els va donar una certa tranquil·litat. El colombià va desnivellar el partit després d'un xut que va anar al pal llarg de Diego López, que es retrobava amb el Madrid després del seu pas pel Milan.

L'Espanyol va començar la segona part amb més motivació i dominant el partit. Però el domini català no es va traduir en cap gol i va ser Benzema, amb un toc subtil després d'un centre de Lucas Vázquez, qui va sentenciar quan faltaven 20 minuts. Poca cosa més es va veure en un partit que fa que els locals segueixin sense guanyar en aquest inici de Lliga, tot el contrari que el Madrid, que va sumar una victòria més en un inici immaculat pel que fa a resultats.