_
_
_

El Madrid goleja sense pietat un Rayo amb nou (10-2)

L’equip de Rafa Benítez domina un rival que s’ha quedat amb nou abans de la mitja hora per les expulsions de Tito i Baena

José Sámano
Bale celebra el seu quart gol.
Bale celebra el seu quart gol.Fernando Alvarado (EFE)

La innocència de Tito i un penal inexistent que ha suposat la segona expulsió en el Rayo Vallecano han aplanat la victòria per a un Reial Madrid que ha arribat a anar per darrere i ha acabat golejant els de Jémez (10-2), que no han pogut fer res després de quedar-se amb nou jugadors en el minut 30. Abans, el Rayo ha arribat a posar-se per davant en un Bernabéu que ha tornat a mostrar el seu descontentament.

L'inici feia presagiar una festa per a l'equip de Benítez, que s'ha avançat als dos minuts amb un gol de Danilo. Un començament perfecte per esvair tots els dubtes, que han aparegut al mateix temps que Amaya empatava i segons després Jozabed remuntava. El Rayo s'ha posat per davant al minut 12. L'alegria els ha durat als de Jémez fins que Tito s'ha autoexpulsat amb una dura entrada sobre Kroos. Ja amb 10 jugadors ha aparegut Bale per fer el primer amb un bon cop de cap.

Semblava que el Madrid ho tenia tot de cara. I ho ha tingut encara més quan al cap de mitja hora Iglesias Villanueva ha assenyalat un penal inexistent que ha suposat l'expulsió de Baena i que ha aprofitat Cristiano per capgirar el partit. Aquí s'ha acabat un partit que s'ha convertit en festí blanc en el qual Bale, amb quatre gols, i Benzema, que ha signat un hat-trick, han estat els principals protagonistes secundats per Cristiano i el seu doblet.