Victòria del Madrid davant el Celta

El conjunt blanc s'imposa a Balaídos en un exercici d'efectivitat ofensiva Les aturades de Keylor Navas han estat clau

Cristiano remata de cap davant Sergio Gómez.
Cristiano remata de cap davant Sergio Gómez.Denis Doyle (Getty Images)

El Reial Madrid s'ha imposat al Celta a l'estadi de Balaídos (1-3) gràcies a un exercici d'efectivitat ofensiva que li ha permès superar un dels equips més en forma en aquest tram inicial de Lliga. Els blancs, que defensaven el liderat, s'han agafat a la voracitat golejadora de Cristiano Ronaldo, que ha vist la porta en la seva primera rematada a porteria quan amb prou feines s'havia superat el minut nou de partit. Poc després ha estat Danilo qui ha fet el segon per als blancs després de rebre una bona passada de Jesé i superar de nou Sergio amb un xut contundent amb la dreta.

No obstant això, un dels futbolistes més determinants per al Madrid ha estat el porter, Keylor Navas. El meta costa-riqueny ha salvat el seu equip amb un repertori d'aturades amb què ha frustrat les millors oportunitats del conjunt gallec. Navas, que al començament de temporada semblava fora de l'equip, s'ha convertit en un dels pilars de l'èxit defensiu del Madrid.

A més de les aturades de Navas, un altre cop que ha deixat tocat el Celta ha estat l'expulsió de Cabral per doble targeta groga. La segona, després de protestar una falta de Pablo Hernández que ha fet perdre els nervis al Celta i al públic de Balaídos. No obstant això, amb un jugador menys, el conjunt de Berizzo ha seguit inquietant la porteria blanca amb un Nolito que s'ha mostrat una vegada i una altra com un jugador audaç i desequilibrant.

Benítez ha apostat per Modric amb Casemiro i Kroos al centre del camp, en un onze del qual ha caigut Isco. El malagueny ha tingut els seus minuts a la segona meitat, amb el resultat a favor i el rival amb un jugador menys. El seu lloc en l'onze l'ha ocupat Lucas Vázquez, que encara que ha disposat d'alguna oportunitat per marcar, s'ha desgastat tractant d'ajudar Danilo en la contenció de la banda dreta.

El Celta, per la seva part, ha pagat cara la mala arrencada de partit (abans d'arribar la mitja hora ja havia encaixat dos gols) encara que ha mantingut el seu estil de joc atrevit i vistós, fins i tot quan només tenia deu jugadors sobre la gespa. Tant que ha arribat  a comprometre el Madrid en els últims minuts de partit en què ha sobresortit Nolito. L'extrem espanyol ha fet una jugada plena d'habilitat per la banda esquerra que ha acabat amb la pilota a la porteria de Navas gràcies a un xut preciós. Segurament l'únic xut inassolible per al porter del Madrid en tot el partit.

Així i tot, l'embranzida del Celta no ha servit per igualar el partit i fruit de la seva vocació ofensiva ha acabat contemplant com Marcelo feia el tercer per als blancs en l'últim minut del partit. El Madrid s'endú una victòria que li serveix per mantenir-se a la part alta de la classificació.