_
_
_

El Barça conquista la Supercopa

En un partit trepidant l'equip de Luis Enrique derrota el Sevilla (5-4) en la pròrroga

Messi celebra amb Alves el segon gol del Barça contra el Sevilla.
Messi celebra amb Alves el segon gol del Barça contra el Sevilla.KIRILL KUDRYAVTSEV (AFP)

El Barça ha guanyat la Supercopa d'Europa. L'equip de Luis Enrique ha vençut el Sevilla (5-4) a Tbilissi i obté el quart títol consecutiu, després d'aixecar la temporada passada la Lliga, la Copa del Rei i la Champions. En un partit apassionant, pels gols (alguns de preciosos), en la part emotiva; però, sobretot, per Pedro, l'equip de Luis Enrique aixeca la seva cinquena Supercopa d'Europa. El canari, que està jugant els últims partits amb la samarreta del Barça, ha marcat el cinquè gol blaugrana en la pròrroga i, com el 2009, ha donat la copa al conjunt blaugrana.

Ha sorprès Banega tot just començar el matx amb una falta molt ben picada. Ha contestat ràpid Messi. El 10 ha fet gol en dues faltes directes. Rafinha ha signat el tercer del Barça i quan Luis Suárez ha marcat el quart, semblava que ja no hi hauria més discussió a Geòrgia. Però el Sevilla ha reaccionat i ha empatat. 4-4. Pròrroga.

Però el Barça té un àngel que el cuida: Pedro. El davanter canari ha aprofitat un rebot a l'àrea i li ha donat la seva primera copa com a capità a Iniesta.