_
_
BARÇA

Messi es converteix en el màxim golejador de la Lliga de tots els temps

Amb tres gols a la porteria del Sevilla el blaugrana acumula 253 gols i supera el rècord de Zarra. Barça 5 - Sevilla 1

El jugador blaugrana celebra el gol que li ha permès igualar el rècord.
El jugador blaugrana celebra el gol que li ha permès igualar el rècord.Alberto Estévez (EFE)

El jugador argentí del Barça Leo Messi ha marcat aquest dissabte el seu gol 251 a la Lliga i, amb 27 anys, ha igualat la llegenda de l'Athletic Club Telmo Zarra com a màxim golejador històric del campionat espanyol.

Amb un magistral gol de falta directa amb el qual el seu equip ha obert el marcador (1-0) davant del Sevilla, el davanter de Rosario ha trencat una ratxa de tres partits sense veure porteria en el campionat domèstic i ha igualat la gesta que atresorava el jugador basc des de 1955, any en què es va retirar del futbol professional.

Però Leo Messi no només ha igualat el rècord de Zarra, sinó que l'ha superat, amb dos gols més, un al minut 27 i un al minut 32 de la segona part. D'aquesta manera, s'ha convertit en el màxim golejador de la Lliga de tots els temps

Jordi Alba ha fet un gol en pròpia porta que ha portat a un empat a l'inici de la segona part. El Barça ha remuntat minuts després amb un gol de Neymar. Al minut dotze de la segona part el marcador està a 2 a 1 a favor del Barça. El marcador dels blaugrana ha sumat un altre gol al minut 19 de la segona part amb un vol de Rakitik (3-1). Amb els dos gols de Messi de la segona part,  el partit ha acabat amb un resultat de 5 a 1.